Proje Detayları

Tasarım Ve Hastane Ve Sağlık Tesisleri - El Salvador Inşası Için Standart Projesi

Kategori:

Mimari Belgeler

Açıklama

Mimari Belgeler kategorisinde bulunan Tasarım ve hastane ve sağlık tesisleri - el salvador inşası için standart konusundaki proje görselini görmektesiniz. Özet olarak projede Tasarım ve inşaat hastaneler ve sağlık kuruluşları El Salvador Cumhuriyeti için standart. İlkeleri ve özellikleri tüm binalar için sağlık El Salvador'da karşılamak. Sağlık tesislerinin tüm yönleri ile uyum Mini tarafından onaylanmış olabilir hakkında detaylı bir çizim bulunmaktadır.

Projeyi bilgisayarınıza indirerek Autocad programının tüm sürümlerinde açabilir ve istediğiniz değişiklikleri yapabilir, silebilir, düzenleyebilir ve çıktı alabilirsiniz.

Proje Kelimeleri: Tasarım, ve, inşaat, hastaneler, ve, sağlık, kuruluşları, El, Salvador, Cumhuriyeti, için, standart., İlkeleri, ve, özellikleri, tüm, binalar, için, sağlık, El, Salvador'da, karşılamak., Sağlık, tesislerinin, tüm, yönleri, ile, uyum, Mini, tarafından, onaylanmış, olabilir, Tasarım, ve, hastane, ve, sağlık, tesisleri, el, salvador, inşası, için, standart, Muhtelif