Proje Detayları

Damla Sulama Büyük Narenciye Ranch, Danisment, Türkiye Için Projesi

Kategori:

Çiftlik

Açıklama

Çiftlik kategorisinde bulunan Damla sulama büyük narenciye ranch, danisment, Türkiye için konusundaki proje görselini görmektesiniz. Özet olarak projede 570.000 m2 narenciye meyve bahçesi için projesidir. 5 x 3 mt dikim alanıdır. Danisment Köyü Adana Türkiye'de Ceyhan nehri üzerinde konumdur. Vb - en fazla 3, 5 mm/gün Adana'da narenciye için hesaplanır. Sulama 8 olmak üzere zamanlandığı gönderilen her 3 g hakkında detaylı bir çizim bulunmaktadır.

Projeyi bilgisayarınıza indirerek Autocad programının tüm sürümlerinde açabilir ve istediğiniz değişiklikleri yapabilir, silebilir, düzenleyebilir ve çıktı alabilirsiniz.

Proje Kelimeleri: 570.000, m2, narenciye, meyve, bahçesi, için, projesidir., 5, x, 3, mt, dikim, alanıdır., Danisment, Köyü, Adana, Türkiye'de, Ceyhan, nehri, üzerinde, konumdur., Vb, en, fazla, 3, 5, mm/gün, Adana'da, narenciye, için, hesaplanır., Sulama, 8, olmak, üzere, zamanlandığı, gönderilen, her, 3, g, Damla, sulama, büyük, narenciye, ranch, danisment, Türkiye, için, Sulama