Proje Detayları

Profiller Ve Savunma Sektör Mochica Moche Ribereña Rio Alta - Santa Lucia Projesi

Kategori:

Yol ve Köprü

Açıklama

Yol ve Köprü kategorisinde bulunan Profiller ve savunma sektör mochica moche ribereña rio alta - santa lucia konusundaki proje görselini görmektesiniz. Özet olarak projede Acil durum sel müdahalesiyle kontrol sektörler Quirihuac Rio Moche içinde ı - II Espino Limon ı - II Santo Domingo ve La Bocana hidrolik hesaplama içeren genişliği istikrarlı yürüyüşü hesaplama hesaplama hesaplama rock dalgakıran waterf hakkında detaylı bir çizim bulunmaktadır.

Projeyi bilgisayarınıza indirerek Autocad programının tüm sürümlerinde açabilir ve istediğiniz değişiklikleri yapabilir, silebilir, düzenleyebilir ve çıktı alabilirsiniz.

Proje Kelimeleri: Acil, durum, sel, müdahalesiyle, kontrol, sektörler, Quirihuac, Rio, Moche, içinde, ı, II, Espino, Limon, ı, II, Santo, Domingo, ve, La, Bocana, hidrolik, hesaplama, içeren, genişliği, istikrarlı, yürüyüşü, hesaplama, hesaplama, hesaplama, rock, dalgakıran, waterf, Profiller, ve, savunma, sektör, mochica, moche, ribereña, rio, alta, santa, lucia, Sıkıştırma - temelleri