Proje Detayları

Dörtlüsü Pci Için Ekipman Pompalama Projesi

Kategori:

Tesisat Projeleri

Açıklama

Tesisat Projeleri kategorisinde bulunan Dörtlüsü PCI için ekipman pompalama konusundaki proje görselini görmektesiniz. Özet olarak projede Yangın koruma araçları oluşur bir santrifüj pompa birleştiğinde dizel motor, 2 elektrik motoru Santrifüj Pompalar, 1 pompa satıcısı (jokey), iki hidropnömatik tank 450 litre diyafram c / u bir deşarj kelle hakkında detaylı bir çizim bulunmaktadır.

Projeyi bilgisayarınıza indirerek Autocad programının tüm sürümlerinde açabilir ve istediğiniz değişiklikleri yapabilir, silebilir, düzenleyebilir ve çıktı alabilirsiniz.

Proje Kelimeleri: Yangın, koruma, araçları, oluşur, bir, santrifüj, pompa, birleştiğinde, dizel, motor, 2, elektrik, motoru, Santrifüj, Pompalar, 1, pompa, satıcısı, (jokey), iki, hidropnömatik, tank, 450, litre, diyafram, c, /, u, bir, deşarj, kelle, Dörtlüsü, PCI, için, ekipman, pompalama, Teknik Odalar